Bio

Dit jaar waagde ik me aan een nieuw avontuur! THE VOICE VAN VLAANDEREN 2023. Ik kreeg zo'n mooie complimenten. Wil je me ervaren in een kleine setting bij jou thuis? Aarzel dan niet om me te boeken!

Want we mogen weer... gezellige muzikale avonden, aperitiefconcertjes, amicale get-togethers. Hoe beter vieren dan met een dikke vette streep live muziek. Naast verschillende muziekgroepen maak ik ook tijd voor wat ikzelf belangrijk vind. Ik dook de voorbije jaren in mijn repertoire  en zocht naar nummers met verhalen die op mijn lijf geschreven staan. Siren SOUL'O. Rauw.  

Daarnaast laat ik me nog steeds bijstaan door verschillende gitaristen. Ik plons als het ware de spreekwoordelijke gitaristenpool in. Professionele muzikanten die de unieke stem van Siren ondersteunen zodat wat jullie ook organiseren een onvergetelijk moment zal zijn! 

Al vanaf mijn twaalfde zong ik in verschillende bezettingen van klassiek tot pop, van rock tot soul... Nu 20 (oké, 30 jaar later ;-)) beheers ik vele stijlen en wil ik van elke gelegenheid iets uniek maken. 

Voor huwelijksceremonies of begrafenissen ga ik resoluut voor de persoonlijkheid. Geen voorgekauwd repertoire maar jullie eigen gekozen nummers worden  in een akoestisch jasje gestoken om jullie dag nog mooier te maken.
Invloeden: Tori Amos, Adèle, Pink, Sarah Mclachlan, Anouk, Regina Spektor, Kelly Clarkson