Bio

UPDATE! UPDATE! UPDATE!

We mogen weer... gezellige zomeravonden, aperitiefconcertjes, amicale get-togethers. Hoe beter vieren dan met een dikke vette streep live muziek. Naast verschillende muziekgroepen maakte ik ook tijd voor wat ikzelf belangrijk vind. Ik dook het voorbije jaar in mijn repertoire  en zocht naar nummers met verhalen die op mijn lijf geschreven staan. Siren SOLO. Rauw. Just Mie and my guitar. 

 

Daarnaast laat ik me nog steeds bijstaan door verschillende gitaristen. Ik plons als het ware de spreekwoordelijke gitaristenpool in. Professionele muzikanten die de unieke stem van Siren zullen ondersteunen zodat wat jullie ook organiseren een onvergetelijk moment zal zijn! Redenen genoeg om Siren te vragen voor je volgende evenement!

Al vanaf mijn twaalfde zong ik in verschillende bezettingen van klassiek tot pop, van rock tot soul... Nu 20 (oké, 25 jaar later ;-)) beheers ik vele stijlen en wil ik van elke gelegenheid iets uniek maken. 

Voor huwelijksceremonies of begrafenissen ga ik resoluut voor de persoonlijkheid. Geen lijsten waaruit je kan kiezen maar jullie eigen gekozen nummers worden  in een akoestisch jasje gestoken om jullie dag nog mooier te maken.
Invloeden: Tori Amos, Adèle, Pink, Sarah Mclachlan, Anouk, Regina Spektor, Kelly Clarkson